Рекламни фирмени бланки

Рекламните фирмени бланки са важен компонент от корпоративната идентичност на една компания. Те служат за представяне на марката, установяване на професионализъм и осигуряване на последователност във всички комуникационни материали. Ето някои ключови аспекти, които трябва да имате предвид, когато проектирате рекламни фирмени бланки:

  • Лого и брандиране: Рекламните фирмени бланки трябва ясно да показват логото на компанията, името на фирмата и всяка друга подходяща информация за брандиране. Тези елементи трябва да са видими и лесно разпознаваеми, често позиционирани в горния ляв ъгъл на страницата.
  • Цветове и шрифтове: Изберете цветове и шрифтове, които отразяват характера и имиджа на вашата марка. Последователността в цялата корпоративна идентичност е от решаващо значение, така че използвайте същите или подобни цветове и шрифтове във всички ваши маркетингови материали, включително уебсайта, социалните медийни профили и рекламите.
  • Информация за контакт: Уверете се, че вашите рекламни фирмени бланки включват цялата необходима информация за контакт, като вашия адрес, телефонен номер, имейл адрес и уеб адрес. Това улеснява клиентите и бизнес партньорите да се свързват с вас.
  • Графичен елемент: Включете графичен елемент, като например изображение или илюстрация, което отразява индустрията или ценностите на вашата марка. Това може да добави визуален интерес и да направи бланките по-ангажиращи.
  • Място за персонализиране: Проектирайте бланките така, че да има достатъчно място за въвеждане на лична информация, като име, заглавие и отдел. Това прави бланките по-гъвкави и подходящи за различни типове комуникация.
  • Професионален вид: Уверете се, че рекламните фирмени бланки изглеждат професионално и полирано. Използвайте висококачествен печат и изберете хартия с добро покритие, за да създадете изискан външен вид.
  • Функционалност: Имайте предвид как ще се използват бланките. Ако често изпращате дълги документи, помислете за включване на редове или полета, за да направите текста по-лесен за четене. Ако бланките ще се използват за фактури или други финансови документи, уверете се, че включват номера на фактурата, датата и съответната информация за плащане.

Чрез внимателно разглеждане на тези аспекти можете да създадете рекламни фирмени бланки, които ефективно представят вашата марка, подобряват професионалния външен вид и подкрепят вашите комуникационни усилия.

Примерни цени за рекламни фирмени бланки

Размер: 210х297мм (А4)
Хартия: 80 гр./м2 офсет

Тираж, броя5001 0002 0003 0005 00010 000
Цена фирмени бланки с печат 1 цвят, лв./бр.0,190,120,0750,060,0560,051
Цена фирмени бланки с пълноцветен печат, лв./бр.0,320,190,1150,090,0740,071

Идеи за визия на фирмени бланки

Тук може да видите как да подготвите файловете си за печат: ПОДГОТОВКА НА ФАЙЛОВЕ ЗА ПЕЧАТ.