Рекламни листовки

Листовките са популярна и рентабилна форма на реклама, използвана от бизнеса за популяризиране на техните продукти, услуги и промоции. Тези цветни листове обикновено се разпространяват на обществени места, събития или директно до потенциални клиенти. Листовките могат да бъдат персонализирани с логото и цветовете на марката, както и с персонализирано съобщение или призив за действие.

Ето някои причини защо листовките могат да бъдат ефективен маркетингов инструмент:

 • Ниска цена: Листовките са сравнително евтини за производство и разпространение, което ги прави достъпен вариант за фирми от всякакъв мащаб.
 • Голямо покритие: Тъй като листовките могат лесно да се разпространяват на различни места, те могат да достигнат до голяма аудитория и да генерират широко признание за марката.
 • Гъвкавост: Листовките могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на различни маркетингови цели, като популяризиране на нов продукт, обявяване на разпродажба или представяне на специален оферта.
 • Незабавно разпознаване: Добре проектираните листовки могат незабавно да привлекат вниманието на потенциалните клиенти и да оставят трайно впечатление.
 • Осезаема стойност: За разлика от цифровите реклами, листовките са физически обект, който потенциалните клиенти могат да държат и преглеждат на спокойствие.

За да увеличите максимално въздействието на рекламните листовки, помислете за следните стратегии:

 • Целева аудитория: Уверете се, че вашето послание и дизайн са съобразени с характеристиките, предпочитанията и нуждите на вашата целева аудитория.
 • Ясно предложение: Уверете се, че вашето предложение за продажба е ясно и убедително. Обяснете какво прави вашите продукти или услуги уникални и полезни за потенциалните клиенти.
 • Висококачествени изображения: Използвайте висококачествени изображения, илюстрации или графики, които са подходящи за вашето предложение и помагат да предадете желаното съобщение.
 • Лесна за четене: Уверете се, че вашето съдържание е кратко, ясно и лесно за четене. Използвайте кратък, ясен език и разбийте текста в кратки параграфи и списъци, където е възможно.
 • Силна визуална йерархия: Организирайте информацията във вашата листовка по начин, който води окото на зрителя през страницата. Това може да включва използване на контрастни цветове, различни размери на шрифта или поставяне на важни елементи близо до зоната на сгъване.
 • Призив за действие: Насърчете читателите да предприемат конкретно действие, като например да посетят вашия уебсайт, да се обадят във вашия магазин или да свалят вашата листовка. Това може да стане чрез ясни, убедителни призиви за действие, поставени на видно място в листовката.
 • Консистенция с марката: Уверете се, че вашата листовка е в съответствие с цялостната визия и послание на марката. Използвайте цветовете, шрифтовете и елементите на брандирането, които са добре познати на вашата аудитория, за да създадете усещане за приемственост и доверие.

Чрез внимателно разглеждане на тези аспекти можете да създадете ефективни рекламни листовки, които ефективно представят вашата марка, привличат потенциални клиенти и подкрепят вашите маркетингови цели.

Цени за печат на рекламни листовки

Размер: А5 (145х210) мм
Цветност: 4+4 (пълноцветни)
Хартия: 130 гр./м2 гланц

Цени за печат на флаери
Тираж500 броя1 000 броя2 000 броя5 000 броя10 000 броя
Цена рекламни флаери0,42 лв./бр.0,29 лв./бр.0,23 лв./бр.0,20 лв./бр.0,165 лв./бр.
Забележка: минимума за поръчка е 500 броя листовки

Тук може да видите как да подготвите файловете си за печат: ПОДГОТОВКА НА ФАЙЛОВЕ ЗА ПЕЧАТ.