Пликове за кореспонденция

Рекламните пликове за кореспонденция са елегантен и професионален начин за популяризиране на вашата марка и нейните предложения. Тези луксозни пликове често се използват от бизнеса за изпращане на поздравителни картички, покани или промоционални материали на потенциални клиенти или партньори. Рекламните пликове за кореспонденция могат да бъдат персонализирани с логото и цветовете на марката, както и с персонализирано съобщение или призив за действие.

Ето някои причини защо рекламните пликове за кореспонденция могат да бъдат ефективен маркетингов инструмент:

  • Професионален имидж: Рекламните пликове за кореспонденция създават усещане за престиж и професионализъм, което може да помогне за укрепване на доверието и надеждността на вашата марка.
  • Персонализирано съобщение: Можете да персонализирате вътрешността на плика с уникално съобщение или призив за действие, което може да помогне за привличане на вниманието и ангажиране на потенциалните клиенти.
  • Допълнителна експозиция: Когато получателят отвори плика, той ще бъде изложен на вашето лого, съобщение и всякакви допълнителни рекламни материали, които сте включили.
  • Трайно въздействие: Рекламните пликове за кореспонденция са осезаема част от маркетинговия микс, която потенциалните клиенти могат да запазят и прегледат на спокойствие.

За да увеличите максимално въздействието на рекламните пликове за кореспонденция, помислете за следните стратегии:

  • Персонализирано съобщение: Вътрешността на плика може да съдържа персонализирано съобщение, което е съобразено с интересите, предпочитанията и нуждите на получателя. Това може да помогне за създаването на по-дълбока връзка с потенциалните клиенти и да увеличи шансовете за отговор.
  • Призив за действие: Вътрешността на плика може също да включва ясен, убедителен призив за действие, който насърчава получателя да предприеме конкретно действие, като например да посети вашия уебсайт, да се свърже с вашия екип по продажбите или да направи поръчка.
  • Брандиране: Уверете се, че вашият плик е в съответствие с цялостната визия и послание на марката. Използвайте цветовете, шрифтовете и елементите на брандирането, които са добре познати на вашата аудитория, за да създадете усещане за приемственост и доверие.
  • Последващи действия: След изпращане на рекламния плик за кореспонденция, помислете дали да не последвате с последващ контакт, като например телефонно обаждане или имейл, за да увеличите максимално възможностите за реализация.

Чрез внимателно разглеждане на тези аспекти можете да създадете ефективни рекламни пликове за кореспонденция, които ефективно представят вашата марка, привличат потенциални клиенти и подкрепят вашите маркетингови цели.

Цена за изработка на фирмени пликове за писма

При поръчка на 200 броя:

Размер: 120 х 80 мм
Цена: 0,35 лв./бр.

Размер: 162 х 114 мм (C6)
Цена: 0,35 лв./бр.

Размер: 110 х 220 мм (DL)
Цена: 0,40 лв./бр.

Размер: 162 х 229 мм (C5)
Цена: 0,45 лв./бр.

Размер: 175 х 250 мм
Цена: 0,45 лв./бр.

Цените включват рекламен надпис (лого, координати) в левия горен ъгъл с размер 30 х 75 мм.

Минималното количество, което може да се поръча е 100 рекламни пощенски плика за писма.

За по-големи количества, моля подайте запитване и ще Ви изпратим оферта в рамките на 24 часа.

Тук може да видите как да подготвите файловете си за печат: ПОДГОТОВКА НА ФАЙЛОВЕ ЗА ПЕЧАТ.