Картонени етикети

Картонените етикети са вид етикети, произведени от картон или подобен здрав материал. Те обикновено се използват за идентифициране и организиране на продукти, предоставяне на информация за продуктите и популяризиране на марки. Картонените етикети могат да бъдат намерени в различни форми, размери и дизайни, което ги прави подходящи за широк спектър от приложения.

Национална рекламна мрежа „designE“ предлага на своите клиенти изработка на:

  • картонени етикети за дрехи – изработват се с необходимите знаци за ръстови номера, третиране на материите и т.н. Етикетите могат да бъдат изрязани в най-разнообразни форми и има възможност да се постави дупка за закачане. Възможно е и прилагане на допълнителни технологии за трайност и качество на изображението – ламиниране, UV-лакиране.
  • картонени етикети за храни и напитки – дизайн и отпечатване на всички видове етикети за хранителни стоки и напитки. Печатът се осъществява върху стандартни етикетни хартии или върху специализирани хартии.
  • картонени етикети за нехранителни стоки – изработка на етикети за голям диапазон от нехранителни стоки. Предлагаме дигитален и офсетов печат на такива етикети в зависимост от необходимия тираж.
  • промоционални картонени етикети, ценови етикети и етикети за козметика и лекарства.

Картонените етикети могат да бъдат персонализирани с различни функции, като прозорци, перфорации или места за захващане, за да се подобри тяхната функционалност и естетика. Те могат също така да бъдат отпечатани с различни типове информация, като имена на продукти, описания, инструкции, хранителни факти или предупреждения.

Един от основните предимства на картонените етикети е тяхната екологична устойчивост. За разлика от етикетите, базирани на пластмаса или фолио, картонените етикети могат лесно да се рециклират и са биоразградими. Това ги прави все по-популярен избор сред потребителите и производителите, които дават приоритет на устойчивостта.

В обобщение, картонените етикети са универсален и екологичен вариант за етикетиране на продукти, който предлага разнообразие от дизайни, функции и възможности за персонализиране. Те могат да се използват в различни индустрии и приложения, за да подобрят видимостта на марката, организацията и потребителското изживяване.

Примерна цена за картонени етикети

Размер: 90х60 мм
Цветност: 4+2
Хартия: 300 гр./м2 ДХГ

ЦЕНА при тираж 10 000 броя: 0,055 лв./бр.

ЦЕНА при тираж 15 000 броя: 0,048 лв./бр.

Забележка: минималано количество за поръчка: 1 000 броя етикети (цената трябва да се преизчисли)

Тук може да видите как да подготвите файловете си за печат: ПОДГОТОВКА НА ФАЙЛОВЕ ЗА ПЕЧАТ.