Доставка

Поръчаните от Вас рекламни материали ще бъдат опаковани и изпратени в уговорения срок. Ние използваме куриерските услуги на фирма “Спиди” за доставка на стоки в рамките на 24 часа за по-голямата част от страната (изключение правят малките населени места и села, където пратките се доставят по график). Сумата за доставка на рекламни материали се заплаща от клиента.
За поръчки на стойност над 600,00 лв. без ДДС доставката е за наша сметка и се осъществява до офис на куриера, посочен от клиента.

За по-подробна информация относно условията за доставка на стоки и услуги на фирма “Спиди” може да прочетете на техния сайт: www.speedy.bg

Клиента има право да посочи и куриерска фирма по свои избор, като ние ще се съобразим с това.

Връщане на рекламни материали и рекламации:

За нас е важно мнението на нашите клиенти и винаги приемаме коментари относно изработените от нас рекламни материали. Ако материалите, които сме Ви изпратили не Ви харесват, може да ни информирате.

Закупен от нас продукт можете да върнете в 3-дневен срок в оригиналната опаковка и състояние (без надписване с лога, снимки или рекламни надписи), придружени с копие от документа даден ви от куриера при доставката и пояснение какво точно желаете – замяна, подмяна или връщане на парите.

Ако връщането на продукт се налага поради наша грешка в цвета или изработката ние ще ви го заменим безплатно. В противен случай дължите транспортните разходи.

Имайте предвид, че персонализираните и пригодени продукти не могат да бъдат върнати или разменени с изключение на случайте при дефект на материала или грешка при изработка на печата.