БРАНДИНГ


Предлагаме на клиентите си няколко вида печати:
  • ситопечат - печат върху плоски предмети, при който рекламните послания и лога се визуализират посредством използването на мастила. Подходящ за пластмасови, метални, кожени, хартиени и текстилни матерали. Изключително богата цветова гама. Тук обаче преливки (преминаване от 1 цвят в друг) са почти не изпълними и поради това ситопечата се изпълнява най-често за едноцветни или двуцветни щампи. От икономическа гледна точка най-рентабилен за еднакви щампи на голямо количество щампи. Не се препоръчва за единични бройки щампи.
  • тампон печат - печат върху обли и плоски предмети, при който се използват мастила. Подходящ за брандиране на пластмасови, керамични и метални сувенири и чаши.Богата цветова гама, не се печатат преливки и затова препоръчваме тампон печат за 1-цветни и 2-цветни щампи. Препоръчва се при печат на заоблени предмети (най-често химикалки). Не се препоръчва за единични бройки щампи.
  • термотрансферен печат - предлагаме няколко разновидности:
    • видеофлекс PS - брандинга се извърша посредством използване на текстилни фолиа, които се пренасят върху рекламните продукти посредством термо преси. Подходящ за текстилни изделия със задължително участие на ПАМУК във състава им (поне 50%). Изключетелно икономически изгодно средство за брандинг по отношение на единична бройка. Възможен е уникален печат на всеки един продукт от една серия (например 100 тениски с различни надписи). По отношение на устойчивостта при пране производителите на текстилни фолиа от марка Siser, Италия гарантират устойчивост при пране до 80 градуса по Целзий. Цветовата гама включва 21 стандартни цвята. И при този вид печат не могат да се изпълнят графични преливки.
    • пълноцветен термотрансферен печат - брандинга се извършва посредством мастила, които чрез нагряване с термо преси се втъкват в текстила. При този вид печат се получават пълноцветни изображения и е подходящ, както за единични бройки, така също и за сериен брандинг. Подходящ както за изкуствени, така също и за естествени материали. Изключително ефектен начин за надписване и на светъл и на тъмен текстил.
  • пълноцветен печат върху PVC фолио - използва се при изработката на рекламни материали в сетор "Външна реклама". Чрез него се брандират витрини на магазини, рекламни щандове, автомобили и всякакви пълноцветни рекламни надписи. Използваме марките ORAFOL и AVERY DENNISON.
  • сублимационен пълноцветен печат на рекламни чаши - рекламните изображение и послания се разпечатват на принтер със сублимационен кертридж. След това с помощта на термотрансферна преса, изображението се пренася на повърхноста на керамичната чаша. Революционен печат като цена.
  • лазерно гравиране - машинно лазерно издълбаване на лого или надписи върху метални и кожени изделия. Препоръчва се за метални ключодържатели, химикалки, термо бутилки и чаши и други метални изделия.

 

 

ДРУГИ НАШИ САЙТОВЕ

www.designeng.info     |     www.reklamni-teniski.com     |     www.reklamni-shapki.com     |     www.reklamni-chashi.com